субота, 7 березня 2015 р.

Про суботні клопоти. Все по порядку



Зранку випікали морковки в тісті. 
Рецепт простий: моркву без шкірки запікаємо у  невеликій кількості олії. Для рівномірного пропікання моркву варто розрізати на смужки не більше 1 см в ширину, довжина ж може бути 5-6 см. Готову моркву остуджуємо та присипаємо зеленню кропу.
Листове тісто має розморозитися і вистоятися протягом 2 годин, потім розрізаємо його на порційні смужки, зволожуємо водою і даємо вистоятися хвилин 30-40. У конверти з тіста будемо вкладати запечену моркву. Випікаємо хвилин 15-20, температура 220 градусів.
Коли у тіста з’явиться рум’яна кірочка, морквяні конвертики готові.





Поки вистоювалося тісто, встигли посіяти кріп та петрушку. Через 2 тижні побачимо першу зелень. Обіцяю, як тільки з'являться пагонці, теж похвастаюся постом. 



А зараз око вже радує квітуча орхідея. Минулого року вона точно в такий самий час вже розпустилася і мала більші квіти, але й тепер доповнює святковий настрій.





5 коментарів:

  1. Ирина, супер, морковные конвертики утащила себе в копилку, если Вы не против...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наташа! Перейдём на "ты". Если любишь овощи, то этот вариант морковки в конвертах из теста, правда, вкусное блюдо.

      Видалити
  2. Выглядит классно. А тесто покупное?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аня! На вкус "морковные конвертики" тоже хороши. Тесто покупное.

      Видалити